Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyv a Könyvben

  

A Biblia Isten csodája

a-biblia-isten-csodaja-m.jpg

 Aki a Bibliához nyúl, a világ legdrágább kincsét veszi kezébe. Sokan inkább az  életüket áldozták, mint hogy lemondjanak Isten Szaváról, mások viszont  gyűlölték és igyekeztek megsemmisíteni. Mégis a világ minden más könyvénél  jobban el van terjedve.

 A Biblia megmutatja Isten szándékait, az ember helyzetét, az üdvözülés útját, a  bűnbánatot elutasító bűnös sorsát és a hívő üdvösségét. Tanításai szentek,  előírásai kötelező érvényűek, tudósításai igazak és döntései  megváltoztathatatlanok.

 Egyetlen más könyvnek sincs akkora, embereket befolyásoló és megváltoztató  belső ereje, mint a Bibliának. Az ember erkölcsi problémáira a Biblia válasza az,  hogy életének teljes megújulására van szükség. Nem vallásos cselekedetekre,  hanem egy Személyhez, Jézus Krisztushoz való odafordulásra. Ha Őt hittel a szívünkbe fogadjuk, Isten Igéje személyesen szól hozzánk, és Szelleme elkezdi megváltoztatni rossz tulajdonságunkat.

 

Könyv a Könyvben

A Bibliában több helyen utalást találunk egy másik könyvre, az Élet Könyvére.

Jel. 21:27 És nem megy abba be semmi tisztátalan, sem aki utálatosságot és hazugságot cselekszik, hanem csak akik beírattak az élet könyvébe, amely a Bárányé. 

Isten Igéjét sajnos lehet félrevezető módon is használni, amikor egy-egy verset kiemelnek belőle, másokat kihagynak, hogy a hallgatóságot megnyerjék vele. Az emberek szeretnek hallani a kegyelemről, de a szenvedésről, amin keresztül vezet az út a dicsőséghez, arról nem szívesen. Ezért kell vigyáznunk, és a teljes Szentírást elolvasnunk, mert Jézus Krisztus feltételeket szabott az Ő követéséhez. Bővebben itt:

PDF]A KEGYELEM TEOLÓGIÁJA

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

проститутки новосибирска

(Andrewscani, 2018.07.12 13:25)

<a href=http://fei.girls-nsk.mobi>проститутки новосибирска</a>

<a href=http://fei.girls-nsk.mobi/individuals/>индивидуалки новосибирска</a>

fifa 15 скачать торрент pc 32 bit

(garneunom, 2018.03.30 16:55)

Не могу с вами не согласится.

---
Крута тумбочка скачать фифа 15 на пк через торрент, fifa 15 moddingway скачать торрент pc а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>кряк на фифа 15</a> скачать фифа 15 на пк без origin